Poelier Het Scharrelhofke

Routebeschrijving

Naar onze vestiging in Delfzijl

Vanuit Holwierde/Spijk
U rijdt op de N997 Hogelandsterweg in zuidelijke richting. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Europaweg. Aan het einde van de weg komt op het parkeerterrein. U vindt ons rechts om de hoek.

Vanuit Appingedam
U rijdt op de N360 in oostelijke richting. Sla bij het treinstation rechtsaf naar de Fivellaan/N997. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Hogelandsterweg/N997 en vervolg deze weg door de tunnel heen. Neem op de volgende rotonde de 1e afslag naar de Europaweg. Aan het einde van de weg komt op het parkeerterrein. U vindt ons rechts om de hoek.

Vanuit Wagenborgen/Woldendorp
U rijdt op de N362/Rijksweg. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de N991. Vervolg deze weg en neem op de volgende rotonde de 3e afslag nar de Hogelandsterweg. Vervolg deze weg door de tunnel heen en neem op de volgende rotonde de 1e afslag naar de Europaweg. Aan het einde van de weg komt op het parkeerterrein. U vindt ons rechts om de hoek.

Naar onze vestiging in Appingedam

Vanuit Ten Boer
U rijdt op de N360/Rijksweg. Neem op de rotonde de 1e afslag naar Jan Bronsweg. Neem de volgende rotonde rechtdoor. Neem op de volgende rotonde de 1e afslag naar de Farmsumerweg (bij het busstation) De Farmsumerweg gaat na 300 meter over in de Woldweg. Na 100 meter slaat u rechtsaf het parkeerterrein op van het winkelcentrum. U vindt ons aan de rechterzijde in het winkelcentrum.

Vanuit Siddeburen
U rijdt op de N33/Rijksweg. Vervolg deze weg naar de Woldweg en vervolgens naar de Farmsumerweg (bij het busstation) De Farmsumerweg gaat na 300 meter over in de Woldweg. Na 100 meter rechtsaf het parkeerterrein op van het winkelcentrum. U vindt ons aan de rechterzijde in het winkelcentrum.

Vanuit Delfzijl
U rijdt op de N360. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Jan Bronsweg. Ga rechtdoor over één rotonde en neem op de volgende rotonde de 1e afslag naar de Farmsumerweg. De Farmsumerweg gaat na 300 meter over in de Woldweg. Na 100 meter rechtsaf het parkeerterrein op van het winkelcentrum. U vindt ons aan de rechterzijde in het winkelcentrum.

Op beide adressen kunt u gratis parkeren.

Graag tot ziens!